Dragi prieteni,


vă mulţumesc tuturor acelora pe care gândul i-a adus alături de mine adesea pe parcursul acestui an!


În apropierea Sărbătorilor Albe mă rog cu toată inima ca lumina să se aşeze în sufletele voastre pentru a crea de acolo matrici de rost şi de împlinire!
 
Din darurile minunate primite de mine, doresc să vă transmit unul care mi se pare acum, ca totdeauna de altfel, foarte potrivit.
Este vorba despre o prelegere interesantă, pe care vă rog, atunci când veţi avea timp şi răbdare, să o urmăriţi. O dată, şi încă o dată...

Ea discută un nou tip de biologie care începe a se lăsa cercetată, una în care mitul controlului genelor asupra a ceea ce suntem şi putem deveni începe să se clatine puternic. Cel care expune, Bruce Lipton, este un profesor american, cercetător specialist în biologie celulară, care preţ de câteva decade a predat în Universităţi de Medicină renumite din SUA şi care a lucrat de asemenea într-un proiect de clonare umană.

El explică detaliat, având un discurs foarte coerent şi un deosebit har  pedagogic, modul real de funcţionare a celulei umane inteligente şi, în extenso, a organismului uman. În opinia documentată a acestui cercetător, organismul nostru nu este controlat genetic decât în mică măsură, în cea mai mare însă, determinarea sănătăţii şi a funcţionării celulelor noastre revenind modului în care percepem realitatea, adică sistemului nostru de credinţe, care determină nivelul de stres acceptat.

Acestă scurtă încercare de prezentare, ar putea suna tehnic şi neatractiv dar, credeţi-mă pe cuvânt, merită să aveţi răbdare şi să urmăriţi prelegerea în întregime, deoarece el propune şi soluţii. Întotdeauna merită, nu-i aţa, să acorzi o şansă unei idei noi? În definitiv, toate marile descoperiri au pornit prin a fi considerate elucubraţii.


Veţi găsi ambele părţi ale prelegerii, cu subtitrare în limba română, la următoarele adrese:


NOUA BIOLOGIE - Unde Mintea Şi Materia Se Întâlnesc


 

Part 1 of 2: http://video.google.com/videoplay?docid=-4187235187071578011&ei=gFZjScC0MI3SjgK8lbSwCA&q=fymaaa.blogspot.com

 

Part 2 of 2: http://video.google.com/videoplay?docid=6322503899738869532&ei=BFdjSeyOCZOoiALFzaHSDA&q=fymaaa.blogspot.com

 


copyright © 2009 "Fii CEL ce ESTI" CREAT