...Am început săptămăna în munci... pentru unii Duminica deciziei a adus ape tulburi, pentru alţii uşurare... 

Pentru mine capătă tot mai mult contur vestea pe care am primit-o încă de când s-a sfârşit turul I. Atunci am adormit obidită, cu întrebarea: "Şi-acum, ce?" 
Dimineaţa, răspunsul a venit senin, ca dintr-o carte: "Lucrurile sunt pe drumul lor. Poporul acesta începe să-şi regăsească sufletul înalt şi darurile sale clare şi nimeni nu-l mai poate opri. Oricine i se va aşeza în frunte va trebui să se acordeze la muzica lui, indiferent de apartenenţa, presiunile sau pasiunile proprii." Poate sună patetic, dar mie acest mesaj mi-a readus pacea interioară. L-am crezut. Îl cred şi acum.

Mai târziu, am primit un indiciu asemănător de la o persoană pe care n-o cunosc, dar cu care mă împărtăşesc deseori, doamna Camelia Pătrăşcanu, printr-un articol intitulat:  
"Îmi VOTEZ VIZIUNEA! – Cursul scurt de metafizică electorală."

http://www.horoscoptv.ro/blog/2009/12/imi-votez-viziunea-cursul-scurt-de-metafizica-electorala/
  

Aşa că, nu-mi rămâne decât să celebrez clipa ACUM şi să mă bucur de firescul cu care compune simplicitatea şi absolutul dar de a împlini TOTUL aşa cum se cere împlinit. Ceea ce vă doresc şi vouă.  
O zi senină, dragii mei! Dincolo de toate, rămânem noi cu ale noastre şi mai ales cu ai noştri, care pot şi ne fac viaţa frumoasă, plină de iubire şi absolut grandioasă!
Va îmbrăţişez cu iubire, Odette

Deşi vine un pic mai târziu, iată şi darul minunat de Moş Nicolae pe care l-am primit şi îl dau mai departe! Cei ce-l cunosc spun că Sfântul Nicolae e făcător de minuni. Nu este o minune ceea ce puteţi vedea în videoclipul de mai jos?!
  


Este vorba despre o înregistrare a unui canal TV din Belgia,în sala mare a Gării din Antwerp. Mai mult de 200 de dansatoare şi dansatori s-au amestecat cu călătorii şi au dansat pe un cântec cunoscut în lumea întreagă. Călătorii nu au ştiut nimic despre această filmare,care a fost făcută cu camere ascunse. Urmarea ...o să vedeţi.......a fost magic.

copyright © 2009 "Fii CEL ce ESTI" CREAT