Săptămâna care a trecut am fost zguduită de trecerea bruscă şi brutală  în nefiinţă a unui apropiat, fiindcă apropiaţi ne sunt şi cei pe care în mod obişnuit i-am numi adversari. Aparent nu a avut nici o şansă în faţa implacabilului: s-a înfuriat, s-a certat şi a plecat. Spun aparent, fiindcă în lumea noastră aşa-zis concretă rareori lucrurile sunt ceea ce par a fi.  

Deplângând această pierdere, fiindcă oricum ar fi fost perceput de către fiecare dintre noi, persoana despre care pomenesc a fost un PERSONAJ care a făcut un rol magistral în JOC, am realizat că noi toţi am intrat parcă în ultima perioadă într-un culoar îngust şi neliniştitor în care nu avem altă şansă decât să ne grăbim îngrozitor şi complicat spre ceva... spre deznodământul fiecăruia. Pentru unii poate fi Ţel, pentru alţii poate fi Succes, pentru alţii Împlinire, pentru alţii Evoluţie/Unificare/Regăsire... pentru mulţi însă drumul pare să treacă prin Depresie, Disconfort, Eşec, Blocaj... Depinde cum privim şi cum acţionăm. Aşa cum spunea Henry Ford:
"Indiferent dacă gândeşti că vei reuşi sau nu, ai dreptate."
  

De aceea m-am hotărât să vă împărtăşesc din ceea ce ştiu şi practic, instrumentele care mi-au fost de un real folos în ultimii ani.Prin urmare, vă invit să parcurgem împreună un program de învăţare referitor la modalităţi de autocontrol şi gestionare a propriei persoane.
 
Obiectivele programului Cum îmi controlez propria persoană?!  sunt:
  • să învăţ cum să gestionez stările de furie, nelinişte, îngrijorare şi frică, adică ceea ce numim stres;
  • să învăţ cum să transform tensiunile interioare în energie pe care o pot folosi în mod constructiv;
  • să învăţ cum să reglez funcţionarea organismului astfel încât să rămân sănătos sau să-mi recapăt sănătatea, după caz;
  • să învăţ cum să-mi regăsesc cu uşurinţă liniştea sufletească şi armonia interioară.

    Programul propus se va desfăşura sub forma de seminarii în private, adică în grupuri mici de câte 5, maxim 7 persoane, care vor avea loc în spaţii private, respectiv la mine acasă - sediul momentan al Centrului Regional de Educaţie pentru Adulţi şi Tineret "Fii CEL ce ESTI", sau acasă la oricare dintre dvs. care veţi forma un grup şi veţi avea bunăvoinţa de a ne oferi găzduire.Programul  va cuprinde 5 seminarii a câte 1 ora şi 30 minute. Frecvenţa şi desfăşurarea lor va fi stabilită de comun acord.  

    Pe parcursul programul Cum îmi folosesc propria persoană?! veţi fi iniţiaţi practic în:

  • Tehnica de Eliberare Emoţională dezvoltată de Gary Craig:  http://www.youtube.com/watch?v=75D56JICBRQ
  • Cele 5 rituri tibetane de echilibrare hormonal-energetică - practicanţii spun că se realizează de fapt întinerirea, reîntoarcerea vârstei biologice 
  • Terapia iertării
    Dacă sună interesant, vă rog să vă înscrieţi prin email, sau contactându-mă la numărul de telefon din semnatură, pentru a face împreună programarea şi a stabili detaliile. 

    Să aveţi o săptămână împlinitoare!
    Şi nu uitaţi, puneţi semn lucrurilor care vă înalţă!
    Vă îmbrăţişez cu iubire, Odette
      


    PS: Acest anunt poate ajunge si la prieteni din alte orase. Imi cer scuze dar, cum nimic nu este intamplator...
    Eu sunt deschisa sa ma deplasez si in afara orasului meu pentru voi.

    **********************************
    Viata este un miracol in masura in care
    iti ingadui sa te prinzi de asta.

    **********************************

    Odette Irimiea
    psiholog, specialist in Educatia Adultilor


    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    [email protected]
    Tel: 0727 010 467

SEMN

11/21/2009

0 Comments

 
Se află Îngeri printre noi la tot pasul. Unii şi-au terminat misiunea şi pleacă, alţii vin s-o continue. De aceea e atât de important să creştem ţinându-ne de mâini şi nu şezând unii în spatele altora. Ca să nu pierdem din viziune acea parte din noi care se deschide ca un curcubeu către ceilalţi.
Să fiţi buni cu voi înşivă, ca să puteţi fi buni şi cu cei din jur şi cu Planeta Pamânt! Şi... puneţi semn lucrurilor care vă înalţă!
Vă îmbrăţişez cu iubire, Odette

De JOC

11/20/2009

0 Comments

 
În fiecare din noi, ascuns de niste petale, poate într-un curcubeu, poate într-o lacrimă sau poate în dosul unui geam bine ferecat, e copilul miraculos care ŞTIE că viaţa e un joc amuzant şi surprinzător, în care poţi crea orice alegi, cu singura asumare că te supui, vrei-nu-vrei legilor ei, care nu sunt la vedere. Şi pentru că rezultatele nu se văd întotdeauna imediat, se creează iluzia care te face să uiţi că tu eşti creatorul. Dar copilul din noi ŞTIE. Pe el ar trebui să-l căutam cât mai des ca să reînvăţăm jocul. Poate că el, copilul din noi, n-a deprins încă limbajul, de-i atât de tăcut, dar JOCUL e însăşi "a fi"-ul lui. Şi culmea e că îi ies nişte jocuri... perfecte! Aţi auzit vre-odată un copil spunând că a eşuat în joc? Nu cunoaşte sentimentul de eşec. El ŞTIE că poate JUCA orice, fiindcă iubeşte JOCUL.
Picture

copyright © 2009 "Fii CEL ce ESTI" CREAT