Ca în fiecare zi, şi azi e  o zi minunată pentru IUBIRE! Aşa că, ce-ar fi să lăsaţi treaba de care sunteţi absorbiţi, să căutaţi o oglindă şi să zâmbiti chipului care apare în ea imediat ce o îndreptaţi spre ferestrele sufletului - ochii voştri.
 
Apoi, scotociţi prin inimă după puţină tandreţe, un dram de înţelegere şi unul de acceptare, o picătură de recunoştinţă, un praf de încredere şi unul de apreciere... şi coaceţi la foc iute o prăjitură a IUBIRII, pe care serviţi-o pe zâmbet, chipului reflectat.

Ei?! Cum e?! Zâmbeşte şi el?!

Acum, dacă v-a ieşit, şi v-aţi ales cu un zambet, bine ar fi să serviţi prăjitura şi celor dragi, fiindcă aşa vă umpleţi de zâmbete! Şi vă faceţi curcubeu!

Şi, ca să începeţi o săptămână împlinitoare, vă transmit Îngerii pe care i-am primit şi eu aseară de la un prieten!

M-a prins miezul nopţii ascultând Îngerii, cu lacrimi în ochi şi cu cerul deschis peste suflet. Iar acum ştiu că atâta vreme cât apar şi se dăruie, dar ceresc, tuturor, cu candoarea firescului în gest, Omenirea nu are altă şansă decât să renască şi să urce în sine până în acea "altă dimensiune" în care să le poată primi darul, să-i poată atinge, să-i poată onora.  

Cei trei adolescenţi italieni, Piero Barone (17), Ignazio Boschetto (16) şi Gianluca Ginoble (16) - cunoscuţi sub numele de "Il Trio Dei Tenori" şi, mai apoi, "Il Volo" (Zborul) - sunt deja cunoscuţi în lumea întreagă pentru vocile lor incredibile, perfect definite şi cu o forţă ce-ţi taie răsuflarea. Uluitor este faptul că s-au dezvăluit publicului în 2009 când doi dintre ei aveau 14, iar al treilea 15, vârstă la care majoritatea adolescenţilor au vocea în schimbare. Puteţi găsi pe Youtube videoclipuri din aceşti doi ani - voi posta şi eu aici câte o mostră din 2009, 2010 si apoi videoclipul din 2011 - şi veţi constata uimiţi că parcă nu a fost nevoie de progres... decât în ce priveşte look-ul. În rest, ei sunt parcă perfecţi de la început.

Tenori fiind, interpretează "muzica mare" cu o uşurinţă  cuceritoare. Visul lor este să apropie acestă muzică din nou de inima celor tineri ca şi ei, din dorinţa secretă probabil de a-i face părtaşi la Marea Muzică a Universului.
Si... incredibil, dar adevarat, pretutindeni tinerii sunt cuceriti de acesti baieti cu voce si chip de Ingeri.



copyright © 2009 "Fii CEL ce ESTI" CREAT