Bună dimineaţa, prieteni!  

E o zi minunată pentru IUBIRE! Aşa că, ce-ar fi să lăsaţi treaba de care sunteţi absorbiţi, să căutaţi o oglindă şi să zâmbiti chipului care apare în ea imediat ce o îndreptaţi spre ferestrele sufletului - ochii voştri.
 
Apoi, scotociţi prin inimă după puţină tandreţe, un dram de înţelegere şi unul de acceptare, o picătură de recunoştinţă, un praf de încredere şi unul de apreciere... şi coaceţi la foc iute o prăjitură a IUBIRII, pe care serviţi-o pe zâmbet, chipului reflectat.

Ei?! Cum e?! Zâmbeşte şi el?!

Acum, dacă v-a ieşit, şi v-aţi ales cu un zambet, bine ar fi să serviţi prăjitura şi celor dragi, fiindcă aşa vă umpleţi de zâmbete! Şi vă faceţi curcubeu!

Să aveţi un weekend plin de zâmbet!

Vă îmbrăţişez cu...

Picture
DAR

Urmaream zilele trecute un experiment al Dr. Emoto Masaru cu orez. El a luat 3 borcane cu orez peste care a pus apa. In fiecare zi, timp de 30 de zile, a spus "Multumesc" primului borcan cu orez, "Esti un idiot!" celui de al doilea borcan, pe cand pe cel de al treilea l-a igonat complet. Te las sa urmaresti video-ul de mai jos pentru a afla rezultatul experimentului.
Un lucru e clar: indiferenta ucide. Ofera atentie celor din jur. Intreba-i cum sunt, ce mai e nou cu ei, spune-le o vorba buna. Oamenii din jurul nostru prind viata atata timp cat simt caldura noastra fata de ei, atata timp cat ii iubim si le-o aratam intr-un fel. Ingnorandu-i ei devin gri, ca umbrele pe asfalt in amurg... 
Adu viata in lumea din jurul tau !!!

http://sheblogs.121.ro/my_body/2010/03/atentia-pentru-cel-de-langa-tine/


copyright © 2009 "Fii CEL ce ESTI" CREAT